Legjobb illóolajok megfázásra
Legjobb illóolajok megfázásra

arcureggyulladas.jpg

Ha megfázott vagy köhögött, akkor nem kell azonnal tablettát vennie. Gyakran vannak enyhébb alternatívák, például illóolajok, amelyek enyhíthetik a tüneteket.

Az illóolajok, különösen a hideg időszakban, pozitív hatással vannak a hideg tüneteire, és gyorsan és hatékonyan enyhítik a különféle panaszokat. A külső felhasználásra általában az alábbiak vonatkoznak: kevesebb van több! Az olajok még alacsony adagolás esetén is erősen befolyásolják a ...

Minden, amit tudni kell az illóolajokról - az útmutató
Minden, amit tudni kell az illóolajokról - az útmutató

oil-3006588_1280.jpg

Melyek az illóolajok tulajdonságai?

Az illóolajok segítenek a mindennapi élet kis betegségeinek kezelésében . Gyógyító hatásukon túl megelőzően működnek, stimulálva az immunrendszert, hogy a tested hatékonyabban harcoljon a bakteriális és vírusos fertőzések ellen.

A legismertebb tulajdonságok között megemlítjük az antiszeptikus tulajdonságot. Abban az időben, amikor a mikrobiális baktériumok egyre rezisztensebbekké válnak, ami azt jelenti, hogy a ...

5 legjobb illóolaj és azok egészségügyi tulajdonságai
5 legjobb illóolaj és azok egészségügyi tulajdonságai

chamomile-3442807_1280.jpg

Az illóolajok a hagyományos orvoslás egyéb csodálatos elemei is, amelyek nemcsak a testünkből, hanem a mentális és érzelmi részből is enyhítik a kellemetlenségeket  És mindez bizonyos gyógyszerek használata nélkül, aromás és kellemes módon.

Ezek még egy alternatíva a jólétünk eléréséhez, és ezért fogunk elmondani az illóolajok tulajdonságairól és előnyeiről , hogy közvetlenül vagy diffúzorok segítségével elkezdhesse ezeket használni.

Az ...

Az illóolajok gyógyító ereje
Az illóolajok gyógyító ereje

scent-1431053_1280.jpg

Az illóolajokat évezredek óta használják a különböző kultúrákban.   Jelenleg egyre nagyobb jelentőséggel bírnak nagy egészségügyi előnyeik miatt.

Az illóolajat a növény különféle részeinek desztillációjával vagy extrahálásával nyerik.   Használhatja a gyökér, a levelek, a virágok, a gyanták, a kagyló ...   Nagyon koncentrálva, néhány cseppgel, nagy előnyöket kaphatunk.

Hogyan használhatjuk illóolajokat ?

Helyileg:

Használhatjuk ...

Természetes gyógymódok az orr- és allergiás problémákra
Természetes gyógymódok az orr- és allergiás problémákra

atmeretezve5677.jpg

Az elmúlt hetekben a légzőszervi problémák és az allergia a szokásosnál jobban érintettek a polgárokat a gombás spórák és a szigeten magas koncentrációban lévő Szahara por részecskék miatt. 

Gyógymód: Köhögés, az egész légzőrendszer fertőzései és az orrdugulás

  • Terápiás minőségű 100% tiszta eukaliptusz illóolaj 
Helyezzen 3–5 cseppeket egy diffúzorba, és lélegezzen be az aroma.
Helyi alkalmazás: keverjen össze 1-3 cseppet ...